Заявка за участие

ВАЖНО!!!

Индивидуалните участници в категория „Народно пеене“ от  IV-та и V-та възрастови групи задължително се явяват на  24.03.18 (събота)!

Индивидуалните участници в категория „Народни инструменти и акордеон“ от  IV-та възрастова група задължително се явяват на  24.03.18 (събота)!

Заявки се приемат до 23.02.2018 г.
Плащане САМО по банков път до 02.03.2018 г.

Моля, прочетете инструкциите за попълване!

*Всеки участник подал заявка за участие ще бъдете вписани в програмата на конкурса след заплащане на таксата за участие. Заплащането става по банков път: Банкова сметка: ДСК - BG30STSA93000024120152 за конкурса „Орфеево изворче

 1. С изпращането на заявката за участие, Вие декларирате, че сте прочели и сте съгласни с общите условия и регламента на конкурса.
 2. Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни. Заявката няма да бъде изпратена, ако не сте попълнили някое от тези полета, и програмата ще Ви върне обратно на непопълненото поле.
 3. Първото поле е за Ваш e-mail адрес. То е задължително и без него не може да продължите. На този имейл ще получите потвърждение за регистрация и ще можете да правите промени по информацията, която сте попълнили. (Ако след регистрация не получите имейл с потвърждение, проверете в "нежелана поща" или SPAM. Ако и там липсва потвърждение на заявката ви, пишете ни на e-mail: nmfs.orfeevoizvorche@gmail.com,  на официалната ни страница във facebook, или се свържете с нас на посочените телефони в раздел „контакти“. Ние ще проверим дали заявката е приета.)

 4. В първата част се попълва информация за участниците: име, адрес и телефон за контакт. Индивидуалните участници попълват три имена, а групите името на формацията.
 5. В полето "Име на организация" се записва името на институцията, юридическото или частно лице, което участникът представлява
   (Например: Читалище "Просвета 1956", ОДЗ "Кокиче", Школа "Кукер"), или името на индивидуалния участник, ако се явява самостоятелно и независимо.
 6. "Име на ръководител" е отговорното лице. Най-добре същият да е и лицето за контакт.
 7. "Дисциплина" - за да определите към коя дисциплина спада Вашето изпълнение, погледнете регламента на конкурса.
 8.  "Избор на предпочитан ден и час за явяване" -  Заявяването на предпочитан ден и час ще улесни организацията и ние ще направим каквото е възможно за да се съобразим с Вашето желание. Тази заявка няма задължителен характер  и е възможно да се наложи промяна. Денят и часът на Вашето участие ще бъдат официално изнесени в програмата на конкурса.
 9. "Декларация за съгласие" е задължително поле, с което Вие показвате, че сте запознати с условията на конкурса и сте съгласни с тях.
 10. Преди да натиснете бутона ИЗПРАЩАНЕ, трябва да сложите отметка в квадратчето, до което е изписано "I'm not a robot". След това трябва да изберете всички части от снимката, в които има например пътни знаци, колела, превозни средства, коли, в зависимост от конкретния въпрос. Това е автоматичен тест, с който удостоверявате, че сте физическо лице. 

 

Facebook Comments

Comments are closed