Заявка за участие

Формата за регистрация вече не е активна.

За повече информация можете да се свържете с нас на тел:
0896789888 - Атанас Колев, e-mail: akolev@mail.bg
или на orfeevo-izvorche@gmail.com

Моля, прочетете инструкциите за попълване!

*Моля, имайте предвид, че ще бъдете вписани в програмата на конкурса след заплащане на таксата за участие. Заплащането става по банков път: Банкова сметка: ДСК - BG30STSA93000024120152 за конкурса „Орфеево изворче

  Допълнителни обяснения има само за някои полета.
 1. С изпращането на заявката за участие, Вие декларирате, че сте прочели и сте съгласни с общите условия и регламента на конкурса.
 2. Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни. Заявката няма да бъде изпратена, ако не сте попълнили някое от тези полета, и програмата ще Ви върне обратно на непопълненото поле.
 3. Първото поле е за Ваш e-mail адрес. То е задължително и без него не може да продължите. На този имейл ще получите потвърждение за регистрация и ще можете да правите промени по информацията, която сте попълнили. (ако след регистрация не получите имейл с потвърждение, проверете в "нежелана поща" или SPAM или се свържете с нас на посочените телефони и контакти в раздел "контакти").
 4. В първата част се попълва информация за участниците: име, адрес и телефон за контакт. Индивидуалните участници попълват три имена, а групите името на формацията.
 5. В полето "Име на организация" се записва името на институцията, юридическото или частно лице, което участникът представлява.( Например: Читалище "Просвета 1956", ОДЗ "Кокиче", Школа "Кукер"), или името на индивидуалния участник, ако се явява самостоятелно и независимо.
 6. "Име на ръководител" е отговорното лице. Най-добре същият да е и лицето за контакт.
 7. "Изберете група или индивидуален изпълнител". След като отбележите една от двете възможности, попълнете задължително полето отдолу. Индивидуалните изпълнители пишат своето име.
  Групите пишат имената на участниците едно под друго с пореден номер отпред, например:
  1. Николай Николов
  2. Иван Иванов
  3. ...
 8.  "Избор на предпочитан ден и час за явяване":  Заявяването на предпочитан ден и час ще улесни организацията и ние ще направим каквото е възможно за да се съобразим с Вашето желание. Тази заявка няма задължителен характер  и е възможно да се наложи промяна. Денят и часът на Вашето участие ще бъдат официално изнесени в програмата на конкурса.
 9. "Декларация за съгласие" е задължително поле, с което Вие показвате, че сте запознати с условията на конкурса и сте съгласни с тях.

 

Comments are closed